KISAH budak claz Aku :)

heheheh nie kesah budk2 klas aku yg giler2 peragai die ,, huhuhu yg lelaki 2 NAZMI yg pompua 2 pulak,,,IZZATY yg lelaki 2 ..kurang sihat ckit ~ huhuhuh peragai weng2 ckit ,.,,huhuhuh yg pompuan 2 pulak bajet je ~ ckp semua penah wt ,,,padahal habuk pon xde




huhu yg nie pulak ckgu BM aq name die abdul rauf ...huhu spoting giler... ~ huhuh kalau ad mase die.. mmg dri awal hingga akhir..gelak je ~ HAHAHAH mmg best dgn ckgu nie ... huhuhuh kenangan paling manis d sek.. belajar dgn ckgu nie la.. :)



yg nie pulak ~ ! yg senyum kambing 2.. SALINA...die nie kpale weng2 ! gengster giler.. HAHAHAH die la raja segala raja kt sek 2... huhuh ,yg sowg lg 2.. NAZIHAH,,,die nie pegikut salina...HAHAHAH geng lah d katakan....bnyak lg geng2 die owg.. yg ad pic kt aq cume nie die owg je ~ huhuh :) jgn mrah eh kwn :)



heheheheh ~ yg belakang tu KAKI KENCING haha
hahahah ~ xde die dgn nazmi seyap je class ! bosan giler 
tp bile ad ,,,nk d lyan perrrhhh ,,,boleh giler di buatnye ~,,,pic nie time 2syen ~ huhuhu maklumlah
giler bergambar,, hihihihih thun nie thun last SEK...pas nie ntah dpt jumpe lg ke x,,, mungkin akan datg RINDU PADA KAWAN2 YG LAMA,,,pas nie semua berpecah ~ aq HARAP kowg x LUPEKAN aq ~ :)

2 makhluk ALLAH yg suke membuat kacau d class ~ HAHAHAHAH jgn mrah kwn ~ hehehe yg belah kanan 2 DANIAL,,belah kiri 2 AZARUL... huhuh maklum lah umo je besor ~ tp x matang2 lg ~ HAHAHAH xde die owg mmg BOSAN job semua x jd ,,hihihihi
arap x berpecah SEBAGAI KAWAN :)
heheheh nie teacher SENI aq.. heheh die selalu berharap kt aq agar dpt A dlm SENI ! 
huhuhuh susah betol kalau owg dah berharap sgt kt aq nie ~ aq xnk kecewekan siape2 ~ huhuhuh 
aq harap aq dpt A dlm SENI 

hihihih ~ nie bdk mmg kaki snap pic ~ pntang nmpk camera ~ muke die je ~ HAHAHAH 
aq rase pling cun dlm class die kot ~ tp syg ~ ,,,ad sifat yg kurang elok lak ~ hihih sifat die (-RAHSIE -) HAHAHAH 
die boleh than lah ~ spe2 nk boleh ckp dgn aq. nnt aq knl kan :) HAHAHAH