KAWANku di FACbook :)

hihihihi nie Mimi ~ kwn FB aq.. huhuh die nie cun kan ?? :)
hihihih kwn je kot ~ x lebih kot ~ huhuhuh umo die bwu 15 kot ~
die dok JOHOR BAHARU :)
nk knal add lah die ~ :) cari kt friend aq ~ 2 pon kalau jumpe lah :P HAHAHAHH !

nie pulak SYErah ~ huhuh kwn baik aq jugak ~ huhuh CUN kan ?? Hihihihih 
die nie baik ~ umo die x silap aq bwu 15 thun kot ~ x silap lah ~
hihihi ~ die nie dok KL kot ~ x silap aq lah ~ hihih ingat2 lupe je aq nie ~ hihihih ~


hihihih yg nie pulak eja ~ huhuh dok perak ~ huhuhu cun kan ?? HAHAHAH 2 je ayat aq.. xde ayat laen ~ ! HAHAHA die nie okey jugak ~ baek jugak ~ die suke kongsi masalah dgn aq ~ die angap aq nie mcm abg die dah ~ huhuhuh umo die 16 thun kot ~ huhuhuh ~ nk ?? mintak sendri lah :P HAHAHAH

hihiih yg nie pulak SHAsha ..huhuh dok labis .. huhu umo 17 thun...die nie selalu BUli aq ..tp xpe .. die baek dgn aq..cun kan die nie ~ hihihihi nk knl ? ? pergi cri kt friend list aq :) HAHAHAHA kalau dpt lah :P hihi